Međunarodni prevoz pacijenata

Medjunarodni prevoz pacijenata sa iskustvom

Medjunarodni prevoz pacijenata je usluga koju omogućavamo svima kojima treba pouzdana nega i prevoz na teritoriji Evrope, uz mogućnost saradnje sa osiguravajućim kućama sa kojima imamo dogovor.

Mi imamo veliko iskustvo u prevozu pacijenata i slabo pokretnih lica, te nam se možete obratiti za bilo koji savet i uslugu prevoza.

This slideshow requires JavaScript.

Medjunarodni prevoz pacijenata cene

  1. Cene međugradskog i međunarodnog prevoza pacijenata i slabo pokretnih su 1.20 EUR po km ili po dogovoru ukoliko se radi o više usluga.
  2. Prevoz pacijenata se plaća se u jednom pravcu.
  3. Cene prevoza pacijenata van zemlje zavise od više faktora zbog čega je potrebno stupiti u kontakt sa odgovornim službenikom za međugradski i međunarodni sanitetski prevoz.
  4. Mogućnost plaćanja na rate i čekovima građana. Oko uslova plaćanja međunarodnog prevoza pacijenata možete se dogovoriti sa nama u direktnom kontaktu.
  5. Prevoz dve osobe odjednom naplaćuje po ceni jednog prevoza pacijenta ili nepokretne osobe uz uvećanje za 40%.

Prijatan, bezbedan i opremljen medjunarodni prevoz pacijenata

Naš vozni park ima vozila koja su moderna, u potpunosti opremljena za prevoz pacijenata, kao i njihovih pratilaca. Možete odabrati neko od naših vozila za prevoz bolesnika prema sopstvenim potrebama i mogućnostima .

Naši vozači su iskusni u prevozu pacijenata u inostranstvo, jer imamo stalne korisnike na različitim lokacijama u Evropi. Mi smo vozili nepokretne ili slabo pokretne bolesnike i iz zemalja u okruženju (Hrvatska, Crna Gora, Slovenija, Austrija, Makedonija, Mađarska, Rumunija, Grčka) kao i do ostatka Evrope (Švedska, Norveška, Švajcarska, Nemačka, Belgija, Francuska, Italija).

Prevoz pacijanta na dužim relacijama i van zemlje je usluga koja zahteva dobro razumevanje bolesnika, poznavanje propisa, puteva i posebnu opremu vozila. Sa nama ne osećate koliko ste kilometara prešli, niti kakav je bio put.

Uskoro prevoz bolesnika sa privatnim zdravstvenim osiguranjem

U pregovorima smo za mogućnost prevoza bolesnika koji su korisnici privatnog zdravstvnog osiguranja, u saradnji sa privatnim zdravstvenim ustanovama i bolnicama.

Uži Beograd

Prevoz nepokretnih i slabo pokretnih lica na teritoriji užeg Beograda po ceni od 3500 RSD. Za više detalja kontaktirajte nas ili rezervišite termin.

Širi Beograd

Sanitetski prevoz na teritoriji šireg Beograda po ceni od 4000 – 7000 RSD. Za više detalja kontaktirajte nas ili rezervišite termin.

Međunarodni

Međugradski i međunarodni prevoz posebno se ugovara sa odgovornim službenikom. Za više detalja kontaktirajte nas ili rezervišite termin.