O nama

O nama istorijat

Garffild je preduzeće osnovano sa osnovnim zadatkom prevoza bolesnika i lica koja su slabo pokretna ili sasvim nepokretna, do bilo kog odredišta u zemlji i inostranstvu. Višegodišnje iskustvo osnivača stečeno u inostranstvu na veoma dugim relacijama širom Evrope je garancija sigurnosti i kvaliteta pruženih usluga prevoza.

Naša firma je nastala iz želje da prenesemo međunarodne standarde i znanja u Srbiju, gde državne službe nemaju ni kapacitete ni opremljenost da opsluže pacijente, da im pruže kvalitetan sanitetski prevoz.

Naš tim

Da bi prevoz pacijenata i slabo pokretnih i nepokretnih osoba bio udoban i bezbrižan, brine se tim iskusnih i ljubaznih ljudi. Mi brinemo o svakom našem korisniku na isti način, profesionalno. Prevoz pacijenata nije puko prebacivanje vozilom. To je komunikacija sa nekim kome je potrebna nega i pažnja. Ekipa skromnih i marljivih, pažljivo odabranih, mladih ljudi je prošla kurs pružanja prve pomoći u gradskom zavodu za zdravlje u Beogradu.

Misija

Naša misija je da slabo pokretnim korisnicima, pacijentima kojima je potreban prevoz do bolnice, doma ili bilo gde i njihovim bližnjima omogućimo prijatno kretanje, uz pažnju i pravovremeni prevoz. Bilo da traže prevoz do bolnice, do lekara ili prevoz od kuće do bilo kog drugog mesta, uvek mogu da nas pozovu i zakažu prevoz u bilo koje doma dana i noć.

Vidimo tim Garffild prevoza kako raste u broju zaposlenih, raste i broj stalnih zadovoljnih pacijenata, kao i podršci koju dobijamo od osiguranja i bolnica i domova za stare.

prevoz-pacijenata-austrija

Saradnja sa bolnicama i domovima za stare

Saradnja sa bolnicama i domovima za stare je sastavni deo našeg posla, jer su upravo to mesta do kojih vršimo prevoz pacijenata. Prevoz pacijenta do bolnice ili ambulante radi pregleda ili operacije vrši se tako što nam se javite telefonom ili putem emaila i zakažete termin. Ukoliko je pacijent u bolnici, može nas pozvati da dođemo po njega. Bliske osobe pacijenata mogu nas pozvati i raspitati se oko termina i dogovoriti termine i lokacije prevoza. Ili možete poslati upit za rezervaciju prevoza.

Domovi za stare nam traže uslugu prevoza za svoje korisnike najčešće kao prevoz na preglede ili operacije. Stariji korisnici nas zovu da ih odvezemo do doma za stare. Na starnici domovi za stare možete pogledati opise nekih od domova koje Vam možemo preporučiti.

Naša vozila za prevoz pacijenata

Vozila za prevoz pacijenata su jedan od najbitnijih faktora za bolesnika ili slabo pokretnu osobu, pored osoblja. Mi imamo vrhunska vozila marke Mercedes koja su u potpunosti opremljena po standardima, tako da vožnja do Švajcarske pa i do Norveške i Švedske predstavlja prijatno iskustvo.

Prevoz pacijenata Garffild podaci

Organizacije koje žele da plate preko računa nakon sklapanja ugovora sa nama, kao što su domovi za stare, privatne klinike, privatna zdravstvena osiguranja, mogu da nas kontaktiraju da dogovorimo uslove saradnje.

PIB

108414625

Reg. Br

20994959

Rn.br

330-4015055-93 Credit Agricole banka

Poslovno ime

Garffild doo Beograd

Uži Beograd

Prevoz nepokretnih i slabo pokretnih lica na teritoriji užeg Beograda po ceni od 3500 RSD. Za više detalja kontaktirajte nas ili rezervišite termin.

Širi Beograd

Sanitetski prevoz na teritoriji šireg Beograda po ceni od 4000 – 7000 RSD. Za više detalja kontaktirajte nas ili rezervišite termin.

Međunarodni

Međugradski i međunarodni prevoz posebno se ugovara sa odgovornim službenikom. Za više detalja kontaktirajte nas ili rezervišite termin.