Prevoz bolesnika do VMA

Prevoz bolesnika do VMA

Veoma često usluga koju nudimo je prevoz bolesnika do VMA, i nazad. Kako Vojnomedicinska akademija ili VMA ima vrhunsko osoblje, mi prevozimo bolesnike i slabo pokretne sa najrazličitijim dijagnozama. Prevoz do Vma vršimo i iz Beograda, ali i iz svih lokacija u Srbiji i Crnoj Gori. Kada se radi o povratnoj vožnji, dajemo 30% popusta na povratnu vožnju. Tako možete biti sigurni da nećete čekati, i da imate pouzdane osobe za prenos i prevoz pacijenta ili nepokretne osobe. Mi imamo i dodatnu opremu da pacijente iznesemo iz stana i unesemo u stan, kao što su stolice i nosila. Unošenje i iznošenje pacijenata se naplaćuje samo u specifičnim uslovima, inače je uračunato u cenu. Mogućnost prevoza dva ležeća pacijenta odjednom.

CENA za prevoz do VMA

Ukoliko ste u  Beogradu važi cenovnik za zone u Beogradu.  Cena prevoza bolesnika na teritoriji užeg Beograda je 2500 rsd u jednom smeru. Transport pacijenata na široj teritoriji Beograda  kreće se od 3000 rsd do 5000 rsd u jednom smeru. Za cenu prevozda do VMA van Beograda možete nas pozvati bilo kada ili poslati poruku, od 00 do 24h.

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Uži Beograd

Prevoz nepokretnih i slabo pokretnih lica na teritoriji užeg Beograda po ceni od 3500 RSD. Za više detalja kontaktirajte nas ili rezervišite termin.

Širi Beograd

Sanitetski prevoz na teritoriji šireg Beograda po ceni od 4000 – 7000 RSD. Za više detalja kontaktirajte nas ili rezervišite termin.

Međunarodni

Međugradski i međunarodni prevoz posebno se ugovara sa odgovornim službenikom. Za više detalja kontaktirajte nas ili rezervišite termin.