Usluge prevoza


Prevoz pacijenata i slabo pokretnih

Prevoz bolesnika sa jednog mesta do drugog može da bude prava muka za starije ljude i pacijente. Nekada je pacijentima i starijima teško već i stajanje na nogama. Kada je priroda bolesti takva da ne dopušta kretanje, dobar prevoz iz bolnice i do bolnice je veoma važan. Mi smo tu da pomognemo bolesnicima od samog kreveta do lekara ili drugog kreveta.

Vrste prevoza

Vrste prevoza koje pružamo su raznovrsne. Naši korisnici su nepokretne osobe, stariji ili bolesni, pacijenti, i svi kojima je teško kretanje, kao što su ortopedski, gerijatrijski ili onkološki pacijenti.

Prevoz bolesnika do bolnice ili do kuće

Prevozimo bolesnika od bolnice do kuće i obrnuto. Kada pacijent napušta bolnicu, dovoljno je da nas pozove i mi ćemo doći brzo. Ukoliko se zakaže malo ranije, dolazimo tačno u vreme otpusta bolesnika iz bolnice. Pomažemo pacijentu da stigne od kreveta do vozila i dalje do odredišta, gde prenosimo bolesnika do željenog smeštaja.

Prevoz starih do doma ili do bolnice

Starije osobe vozimo u starački dom. Veoma često, imamo pozive iz doma za stare, kada vozimo starije i nepokretne na preglede do bolnice ili ambulante. Neki naši korisnici imaju lepši život jer imaju pouzdan prevoz.

Prevoz starih ili bolesnih do banje

Treba vam prevoz do banje, a ne možete da se organizujete? Naš prevoz pomaže bolesniku ili nepokretnoj osobi da stigne u banju ili kod prijatelja ili u mesto nege.

Vreme prevoza pacijenata

Dolazimo brzo i možete pozvati bilo kad. Mi čekamo Vas, dok ste na pregledu, u poseti, gde god da želite da vas prevezemo. Mi brinemo o našim korisnicima od prvog do poslednjeg trenutka, bez obzira na probleme koje naš klijent ima.
Neka prevoz bude naša briga. Vi se brinite se o zdravlju. Imate našu podršku i možete da računate na prevoz u bilo koje doba.

Cene prevoza pacijenata

Cene prevoza pacijenata su veoma povoljne. Sa nama se možete dogovoriti i oko uslova plaćanja. Mi ćemo vam pomoći i oko izbora domova.

  1. Prevoz bolesnih i nepokretnih osoba u Beogradu, širom Srbije, i u inostranstvu.
  2. Prevoz dva ležeća pacijenta odjednom.
  3. Čekanje završetka pregleda.
  4. Stručna pratnja po potrebi.
  5. Pored osnovne ekipe, mimo pacijenata, mogu ići još jedna do dve osobe.
Prijavite se sada

Pozovite nas na +381 (0) 61-14-10-792 ili zakažite svoje termine za najudobniju vožnju putem emaila.

Uži Beograd

Prevoz nepokretnih i slabo pokretnih lica na teritoriji užeg Beograda po ceni od 3500 RSD. Za više detalja kontaktirajte nas ili rezervišite termin.

Širi Beograd

Sanitetski prevoz na teritoriji šireg Beograda po ceni od 4000 – 7000 RSD. Za više detalja kontaktirajte nas ili rezervišite termin.

Međunarodni

Međugradski i međunarodni prevoz posebno se ugovara sa odgovornim službenikom. Za više detalja kontaktirajte nas ili rezervišite termin.