Vozila za prevoz pacijenata

Garffild prevoz pacijenata ima moderna, kvalitetna, u potpunosti opremljena vozila za prevoz pacijenata, invalida, nepokretnih ili teško pokretnih osoba. Bolesnim osobama i slabo pokretnim osobama je veoma važno da se voze u kvalitetnom prevoznom sredstvu, koje je opremljeno prema standardima, moderno i ima prijatno osoblje. Možda su neki od vas čuli kako prevoznici kasne, kako su vozila tako loša da su jedva izdržali truckanje, trešenje, buku i neugodni ležaj. Pored toga, mnogi znaju da ponekada nema stolice ili nosiljki za pacijente. Lepa reč prija svima, a naročito pacijentima ili teško pokretnim licima. Naša vozila prate profesionalni i ljubazni vozači koji će se pobrinuti da prevoz bolesnika, invalida, nepokretnih ili slabo pokretnih osoba prođe kako treba.

Tehnički opis vozila za prevoz bolesnika i slabo pokretnih

Naša vozila su opremljena potrebnom opremom kao što je klima, ležaj, sedeća mesta za pratioce, aparati , nosiljka za nepokretna i slabo pokretna lica. Vozila su vrlo komforna i ugodna za duža putovanja. Vozili smo i pacijente sa različitim specijalnim zahtevima, od lomova do komplikovanih operacija kičme, koji su veoma zadovoljni našim prevozom.

Uži Beograd

Prevoz nepokretnih i slabo pokretnih lica na teritoriji užeg Beograda po ceni od 3500 RSD. Za više detalja kontaktirajte nas ili rezervišite termin.

Širi Beograd

Sanitetski prevoz na teritoriji šireg Beograda po ceni od 4000 – 7000 RSD. Za više detalja kontaktirajte nas ili rezervišite termin.

Međunarodni

Međugradski i međunarodni prevoz posebno se ugovara sa odgovornim službenikom. Za više detalja kontaktirajte nas ili rezervišite termin.